Notícies

Oberta la convocatoria per participar en El Messies de G. F. Händel, amb Víctor Pablo Pérez

06/05/2016

Vols formar part d’un cor de més de 400 persones i cantar al Palau de la Música Catalana sota la batuta del mestre Víctor Pablo Pérez?

Els concerts participatius de l’Obra Social “la Caixa” ofereixen una experiència enriquidora que convida les persones afeccionades i amb una certa experiència coral, o amb formació vocal o musical, a cantar algunes parts corals del gran oratori de Händel amb una orquestra i un cor de reconegut prestigi.

Les sessions de treball començaran el dia 8 d’octubre, i els concerts tindran lloc al Palau de la Música Catalana el 12 i el 13 de desembre de 2016.

Si estàs interessat a participar-hi, pots inscriure’t fins al dia 30 de maig de 2016.

Trobaràs tota la informació sobre el projecte aquí

(NOTE: LO LLOBREGAT DE LES FLORS no disposa de més informació que la continguda a l’enllaç anterior.
Nomes avancem que: … “Finalitzat el termini, l’organització convocarà els aspirants que consideri oportú a una audició el 11 i 12 de Juny per la qual, cada persona ha de portar preparats dos nombres corals d’El Messies:
• The Lord gave the world.
• Worthy is the Lamb that was slain (a partir del compás 102)”

D’estar interessat, parla amb José Paco que està gestionant la seva participació a l’acte.)

Un poco de mí (Nou llibre de Lucia Gavilán)

El Prat – 15.04.2016

Aquesta tarda, al Local Social de la SCR El Llobregat de les Flors, la nostra Presidenta, Lucía Gavilán ha presentat el seu nou llibre titulat “UNA MICA DE MI” en el qual comparteix les seves vivències en forma de petites reflexions que poden ajudar-nos en els nostres propis processos vivencials.

Han assistit a l’acte diversos regidors de l’Ajuntament del Prat així com Cantaires de la Coral, amics, companys i veïns simpatitzants del Cant Coral que han mostrat la seva satisfacció per aquesta nova entrega i compartit les seves inquietuds i punts de vista sobre les diverses activitats que es realitzen a la nostra ciutat.

El llibre ha estat publicat per SERIAL EDICIONS i estarà present a La Diada de Sant Jordi a Barcelona, el proper dia 24 d’aquest mes a la qual esteu convidats.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P4150007

Cançons incorporades a l’àrea privada el 1-4-2016

S’han incorporat els audios 140, 365, 538a, 690, 692 i 693 (Contraalt i Sopranos amb USSS i amb lletra).

11è Simposi Mundial de Música Coral

Al juliol de l’any 2017 es celebrarà a Catalunya l’11è Simposi Mundial de Música Coral organitzat per la Federació Internacional per la Música Coral (IFCM) i la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).

Aquest simposi, primer que es fa a la Mediterrània, es farà a Barcelona sota el lema “Els Colors de la Pau”, colors per pluralisme de la vida coral internacional, pel treball de conjunt, en comunitat, essència dels nostres concerts i pau pel paper que juga la música coral en l’harmonia i el respecte mutu entre les diferents cultures al món. I també hi haurà concerts a altres poblacions del nostre país.

Dia de Sant Jordi

El Prat – 22.04.2015

Demà dia de Sant Jordi la Coral Lo Llobregat de les Flors estarà present a les localitzacions:

  • Cruïlla dels carrers Coronel Sant Feliu amb Narcís Monturiol
  • Verge de Montserrat (la Zonilla)

De la nostra ciutat per oferir la tradicional rosa de Sant Jordi als nostres amics, simpatitzants i cantaires.

La Casa Encantada (Els Contes de Lucia)

El Prat – 08.04.2015

Aquesta tarda a la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal “Antonio Marti” del Cèntric i a través de l’Associació d’Escriptors del Prat, “tintablava”, Lucia Gavilan ha presentat el seu primer llibre de contes titulat “LA CASA ENCANTADA” en el que narra l’història viscuda en una població per la protagonista, una nena anomenada Llúcia.

Lucia Gavilan ha format equip amb Àngel Garcia que tradueix el seu text en imatges i amb Marisa Sànchez que, amb el seu color els infon vida. A la primera pàgina, sents que pot ser una història interessant per al nen/a que tots portem a dins, però en observar el paisatge … i el seu colorit …, et converteixes en protagonista. Aquesta ha estat la seva primera creació conjunta i desitgem poder repetir aviat l’experiència amb més títols.

L’autora és Presidenta i Cantaire de la Societat Coral Lo Llobregat de les Flors i compartint aquest excepcional regal, ens convida a ser més Senzills, Innocents, Feliços, Benvolents, Tolerants, Veritables, Savis i ……… A CANTAR!!!

¡¡¡T’esperem!!!

La Coral, Premi Ciutat del Prat 2009

La Societat Coral Recreativa Lo Llobregat de Les Flors va ser una de les entitats guardonades en la primera edició dels Premis Ciutat del Prat. Aquests premis volen reconèixer persones o col·lectius que hagin destacat per fomentar valors com la llibertat, la solidaritat, la igualtat o que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o que mereixin un reconeixement per la seva trajectòria.

L’entrega de la I Edició dels Premis Ciutat del Prat es va atorgar el passat 24 d’abril al Teatre Modern de la nostra ciutat. En una emotiva cerimònia, la nostra centenària entitat va rebre el guardó que reconeix els anys de foment cultural, en aquest cas musical, que l’entitat ha demostrat al llarg de la seva història. Un reconeixement, doncs, a la feina ben feta per part de tots els cantaires que formen o que han format part d’aquesta institució.